Ajankoh­tais­ta

5.5.2022 Ajankohtaista

Haaveissa onnis­tu­nut työajan­seu­ran­nan ratkaisu

”Uusi on aina edellistä huonompi”. Tässä ei aiheena ollut kumppanin vaihtoon pettynyt kaverini vaan työntekijä, jolle on kerrottu käyttöönotettavasta uudesta työajanseurantajärjestelmästä. Suomessa on markkinoilla kymmeniä työajanseurannan järjestelmiä. Mainoslauseissa kehutaan työajankirjauksen olevan helppoa ja vaivatonta. Kuinka käyttäjällä on siis kokemus siitä, että uusi ratkaisu on aina edellistä huonompi? Aikoinaan kun on…

Lue lisää >

30.3.2022 Ajankohtaista

The hetki laittaa riskien­hal­lin­ta kuntoon

Viime aikojen tapahtumat huomioiden nyt on erittäin hyvä hetki päivittää organisaatiosi riskikartoitus ajan tasalle. Julkisella sektorilla ja mm. kuntaomisteisilla yhtiöillä on merkittävä osuus tärkeästä infrastruktuurista ylläpidettävänään. Tähän liittyvään digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden arviointia on varmasti hyvä nyt tehdä nykyvälineillä tai hankkia sitä helpottava ratkaisu. Mitä tietoja riskikartoitukseen olisi hyvä kerätä?…

Lue lisää >

25.3.2022 Asiakaskokemukset

Eroon copy-paste-rumbasta

Opiferus® Talousdokumentti -sovellus on helpottanut ja sujuvoittanut arjen työskentelyä radikaalisti. Ehdottomasti parasta on ollut copy-paste-vaiheen poisjääminen – mikä on myös vapauttanut työaikaa talousarvion muuhun valmisteluun. 

Lue lisää >

ukrainan lippu
4.3.2022 Ajankohtaista

Ukrai­na­lai­set tarvit­se­vat apuamme.

Viime viikon torstaiaamu herätti Ukrainalaiset järkyttäviin uutisiin. Sellaisiin, joita meistä suurin osa ei voinut kuvitellakaan vielä keskiviikkona nukkumaan mennessä. Venäjä oli aloittanut hyökkäyksen Ukrainan suurimpiin kaupunkeihin varmain aamulla. Viikon ajan olemme saaneet seurata uutisia sodasta, jota käydään vain noin 1400 kilometrin päässä – Euroopassa. Ukrainalaiset tarvitsevat sanojen lisäksi tekoja. Haluamme…

Lue lisää >

24.2.2022 Asiakaskokemukset

Integroi­ta­vuus, helppo käyttöö­no­tet­ta­vuus sekä palvelun laatu ratkaisivat

Sekä emo- että tytäryhtiössä ollaan tyytyväisiä Softwaven palvelun suoraviivaisuuteen, mutkattomuuteen ja nopeuteen sekä siihen, että tuki on aina saatavilla ilman turhaa byrokratiaa.

Lue lisää >

17.2.2022 Ajankohtaista

Opiferus® Talous­suun­nit­te­lu – se oikeasti helppo­käyt­töi­nen sovellus

Opiferus® Taloussuunnittelu on ihan oikeasti ketterä ja helppokäyttöinen sovellus, jolla hallitset sekä talouden suunnittelun, raportoinnin, että ennustamisen.

Lue lisää >

8.2.2022 Ajankohtaista

Helppo ja joustava ratkaisu talous­tie­to­jen automaat­ti­seen raportointiin

Kuormittaako säännöllisesti toistuva taloustietojen raportointi Valtiokonttorille jo ennestään kovilla olevaa taloushallinnon henkilöstöänne?

Lue lisää >

26.1.2022 Ajankohtaista

Heitä hyvästit ”leikkaa-liimaa” menetel­mäl­le talous­do­ku­ment­tien kokoamisessa!

Maailma muuttuu ja niin muuttuu talousdokumenttien laadintakin – automatisoi tilinpäätöksen, osavuosikatsauksen ja talousarviokirjan laadinta Opiferus® Talousdokumentin avulla, joka on kehitetty yhteistyössä kuntien kanssa.

Lue lisää >

22.12.2021 Ajankohtaista

Varatoi­mi­tus­joh­ta­jan mietteitä vuodenvaihteessa

Kulunut syksy on sujunut meillä Softwavella työntäyteisesti. Kuten Janne edellisessä postauksessa suunnitteli, on lomat onnistuttu kuitenkin pitämään.

Lue lisää >

4.10.2021 Ajankohtaista

Hyvin­voin­tia­lu­een markki­noil­la tapah­tu­van toiminnan rapor­toin­ti ja hinnoittelu

Vaikka uusien hyvinvointiorganisaatioiden varsinainen toiminta käynnistyy vasta vuoden 2023 alussa, kannattaa kilpailullista toimintaa koskevat vaatimukset huomioida jo hyvissä ajoin toimintaa suunniteltaessa.

Lue lisää >