Ajankohtaista

13.10.2022 Ajankohtaista

Monipuolinen työkalu talouden suunnitteluun, seurantaan ja raportointiin

Opiferus® Taloussuunnittelu soveltuu niin talouden suunnitteluun, raportointiin kuin ennustamiseenkin. Sovellus tekee koko budjetointiprosessista helpomman, nopeamman ja paremmin hallittavan. Se muun muassa mahdollistaa useamman henkilön tehokkaan osallistumisen budjetin laadintaan sekä päivittää tehdyt muutokset automaattisesti muihin taulukoihin. Opiferus® Taloussuunnittelun saa käyttöön muutamassa viikossa hankintapäätöksestä. Pyydä yhteydenottoa. Lue lisää ja katso video täältä.…

Lue lisää >

29.9.2022 Asiakaskokemukset

Automatisaatiolla enemmän aikaa asiantuntijatyöhön

Opiferus® Taloussuunnittelu -ohjelmistosta saatujen hyvien kokemusten myötä kaupungissa siirryttiin käyttämään myös Opiferus® Talousdokumenttia.

Lue lisää >

12.9.2022 Ajankohtaista

Kuntakonsernin tiedolla johtamisen uusi aika 

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 14. - 15.9.2022. Tervetuloa juttelemaan osastollemme, löydät meidät osastolta 3S17 kolmannesta kerroksesta.

Lue lisää >

22.8.2022 Ajankohtaista

Palkanlaskennan räjäytystyömaalla

Päätimme aikoinaan kehittää palkanlaskennan asetuksiin joustavan rakenteen yhden työehtosopimuksen tulkinnan sijaan. Tämä mahdollistaa nyt palkanlaskentaan tehtäviä erilaisia tulkintoja niin käyttöönoton yhteydessä kuin sen jälkeenkin.

Lue lisää >

15.8.2022 Asiakaskokemukset

Opiferus®-tuoteperhettä laajasti hyödyntäen

”Opiferus®-sovellukset ovat meidän kokoiselle organisaatiolle tosi sopiva, kustannustehokas ratkaisu.”

Lue lisää >

10.8.2022 Ajankohtaista

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

”Koska XBRL-raportointiin siirtyminen on ollut osa työtäni, osaan todella arvostaa Opiferus® XBRL-talousraportointi-sovellusta sekä Softwaven tarjoamaa tukea tässä isossa muutosprosessissa.”

Lue lisää >

25.7.2022 Ajankohtaista

Heitä hyvästit ”leikkaa-liimaa”-menetelmälle

Kuntien kanssa yhteistyössä kehitetty Opiferus® Talousdokumentti sisältää monipuoliset ja kattavat työvälineet muun muassa tilinpäätöksen, osavuosikatsauksen ja talousarviokirjan laadinnan automatisointiin. Aikaisemmat tiedot ovat helposti kopioitavissa, tietoja voidaan syöttää jalkautetusti ja useista eri lähteistä. Lopputuloksena on sovitulla graafisella ilmeellä toteutettu, siisti ja helppolukuinen talousdokumentti. Pyydä yhteydenottoa. Lue lisää ja katso video täältä.…

Lue lisää >

21.7.2022 Ajankohtaista

Helppoa ja monipuolista työajanseurantaa

Opiferus® Työajanseuranta on jatkuvaan työajan kirjaamiseen, seurantaan ja kerätyn tiedon analysointiin kehitetty helppo ja monipuolinen ratkaisu. Sitä voit hyödyntää joko osana toiminnanohjausjärjestelmää tai erillisenä järjestelmänä. Työaika on kirjattavissa selaimella tai kentältä mobiilisovelluksella ja tietoja voidaan hyödyntää suoraan palkkalaskennassa sekä laskutuksessa. Pyydä yhteydenottoa. Lue lisää ja katso video täältä.

Lue lisää >

11.7.2022 Ajankohtaista

Siirry strategisen tiedolla johtamisen aikaan

Opiferus® Johdon Työpöytä on selainkäyttöinen raportointiratkaisu kunnille, oppilaitoksille ja yhtiöille. Sen nykyaikaiset, havainnolliset ja tehokkaat työkalut vapauttavat organisaation resursseja tietojen tehokkaampaan analysointiin sekä nopeampaan reagointiin. Sovellus myös yhdistää eri tietolähteiden tuottaman toiminnan ja talouden tiedon visuaaliseksi tiedolla johtamisen näkymäksi. Pyydä yhteydenottoa. Lue lisää ja katso video täältä.

Lue lisää >

4.7.2022 Ajankohtaista

Paranna organisaatiosi kannattavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä

Opiferus® Toiminnanohjaus on selainkäyttöinen, 13 eri moduulin muodostama toiminnanohjausjärjestelmä, joka auttaa parantamaan organisaatiosi kannattavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä. Moduulien välinen integraatio mahdollistaa organisaation läpinäkyvyyden sekä helpottaa raportointia ja toiminnan tarkastelua. Ketterästä ja joustavasta käyttöönottoprojektista sekä räätälöidystä käyttäjäkoulutuksista alkava palvelu jatkuen koko asiakkuuden ajan. Pyydä yhteydenottoa. Lue lisää täältä. Tutustu aiheeseen liittyvään asiakastarinaan.

Lue lisää >

Update cookies preferences