Toimin­na­noh­jaus julki­sel­le sektorille

Softwaven Opiferus Toiminnanohjaus on laadukas ja monipuolinen selainkäyttöinen ERP-järjestelmä. Julkisen sektorin toimija voi toimintansa luonteesta riippuen hyödyntää Opiferus Toiminnanohjausta kokonaisvaltaisesti tai poimia tarvittavia osa-alueita toimintansa tueksi.

Opiferus Toiminnnaohjaus on ratkaisu julkisen sektorin organisaatiolle, joka tarvitsee ketterän työkalun työajanseurantaan, projektinhallintaan, palkanlaskentaan, taloushallintoon tai näihin kaikkiin.

Joustavan käyttöönottoprojektin toteuttavat taloushallinnon- ja ohjelmistoasiantuntijamme yhdessä organisaatiosi edustajan kanssa nopeallakin aikataululla.

Joustava

Ratkaisumme mahdollistaa työajanseurannan ja palkanlaskennan myös paikalliset sopimukset monipuolisilla asetuksilla, eikä ohjelmisto ole sidottu tiettyihin TES-tulkintoihin.

Laskutus käy kiinteillä kuukausimaksuilla tai muuttuvien tunti- tai varastonimikkeiden perusteella.

Läpinä­ky­vä

Raportointitasot ja niille porautuminen raportilta yksittäiselle tietueelle onnistuu jopa viiden eri kohdistustason avulla.

Helppokäyttöiset toimintalokit kertovat prosessin sujuvuudesta ja helpottavat työtehtävien jakamista

Monipuolisilla roolituksilla ja oikeuksilla voidaan antaa oikeudet esim. tilintarkastajille ja eri työntekijätasoille moduulikohtaisesti

Ketterä

Moduulien välinen reaaliaikainen integraatio ja selainpohjaisuus mahdollistavat käytön etätöissä ja toimistolla usealla henkilöllä yhtä aikaa.

Toiminnanohjaukseen kuuluu myös mobiiliratkaisumme työajanseurantaan sekä matka- ja kululaskutukseen

Automaattiset tiedonsiirrot vähentävät Excel-tiedostojen työstämistä käsin

Käyttä­jäys­tä­väl­li­nen

Tukemme vastaa avunpyyntöihin saman päivän aikana! Tuotetuessamme työskentelee taloushallinnon asiantuntijoita, joista joku on perehtynyt juuri teidän organisaationne toimintaan

Toteutamme pieniä ja suuria kehitysprojekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa, koska haluamme asiakkidemme hyötyvän aidosti Opiferus Toiminnanohjauksesta

Käytettäviä toiminnallisuuksia ja osa-alueita voidaan lisätä tai vähentää toiminnan aikana tarpeidenne muuttuessa. Ilman pelkoa hintojen pompsahtamisesta.

Asiakas­ko­ke­muk­set

Lue lisää asiakaskokemuksia

Ota yhteyttä