Toimin­na­noh­jaus yrityksille

Softwaven Opiferus Toiminnanohjaus on laadukas ja monipuolinen selainkäyttöinen ERP-järjestelmä, joka yhdistää yrityksesi projekteja, taloutta, toimintaa ja henkilöstöä koskevat tiedot. Yhdellä työkalulla hallitset kokonaisvaltaisesti toimintaasi tai hyödynnät toimintaasi järjestelmän yksittäisiä osa-alueita.

Seuraavat prosessit onnis­tu­vat toiminnanohjauksella

Varastonimikkeiden osto -ja myyntiketjut, projektinhallinta ja projektin kannattavuuden seuranta yhdistämällä osto, myynti ja työtunnit ja varastonimikkeiden käyttö -tapahtumat. Kirjanpidon ja palkanlaskennan kokonaisuuksiin liittyvät myös omat osionsa käyttöomaisuudelle, henkilöstön- ja kassanhallinnalle, unohtamatta budjetti-toteumaseurantaa ja monipuolista raportointia.

Yhdellä työkalulla on helppo seurata ja analysoida mm. toiminnan kustannuksia, asiakas- ja projektikannattavuuksia sekä eri työvaiheisiin kuluvaa aikaa.

Tarjoamme taloushallintopalveluita, joten reskontrien ja muiden taloushallinnon osioiden toiminnallisuudet ovat substanssiosaajiemme käytössä ja yhteistyö kehittäjien kanssa reaaliaikaista. Tiiviiden asiakassuhteiden ansiosta kehityksessä otetaan huomioon helppokäyttöisyys ja käytännön tilanteet joissa ohjelmistoa hyödynnetään.

Kun kaikki tieto on yhdessä paikassa, sinun on helpompi löytää ongelmakohdat, joita ratkomalla voit parantaa yrityksesi kannattavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Helppokäyttöisyys ja selkeys helpottavat käyttöönottovaiheessa eri tasoisten käyttäjien käytön aloitusta.

ERP toimii myös mobiilissa!

Opiferus Toiminnanohjauksen työajanseuranta, matka- ja kululaskut sekä varastohallinta toimivat myös Android-laitteissa. Reaaliaikainen yhteys selainkäyttöliittymän kanssa ansiosta ajantasaiset tiedot kulkevat aina mukana.

 

Ulkoista taloushallinto halutessasi meille

Käyttöönottovaiheen jälkeen voit käyttää Opiferus Toiminnanohjausta kokonaan itse tai ulkoistaa esimerkiksi kirjanpidon ja palkanlaskennan Softwaven omalle ammattitaitoiselle taloushallinnon palvelutiimille.

Tuotamme myös kokonaisvaltaisia taloushallintopalveluita eri toimialoilla toimiville osakeyhtiöille hyödyntämällä Opiferus Toiminnanohjausta sekä muuta Opiferus tuoteperhettä.

Asiakas­ko­ke­muk­set

Lue lisää asiakaskokemuksia

Ota yhteyttä