Softwaven Opiferus Toiminnanohjaus on laadukas ja monipuolinen selainkäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla on helpompi parantaa yrityksesi kannattavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Projektinhallinta, kuormitus, kapasiteetti, kannattavuus – toiminnanohjausjärjestelmä kokoaa tärkeimmät tiedot!

Puutteellinen toiminnanohjausjärjestelmä voi olla este yrityksen kasvamiselle ja organisaation kehittämiselle. Projektinhallintaan, laskutukseen ja työnjohtamiseen liittyvät haasteet vievät liikaa avainhenkilöiden resursseja, ja perinteisen kirjanpidon tuottamat taloustiedot laahaavat päätöksenteon perässä. Usein myös työtunteja jää kirjaamatta ja laskutusta syntymättä.

Softwaven Opiferus Toiminnanohjaus on laadukas ja monipuolinen selainkäyttöinen ratkaisu, joka yhdistää yrityksesi projekteja, taloutta, toimintaa ja henkilöstöä koskevat tiedot. Kun kaikki tieto on yhdessä paikassa, sinun on helppo seurata ja analysoida mm. yrityksesi kapasiteettia, toiminnan kustannuksia, asiakas- ja projekti­kannattavuuksia sekä eri työvaiheisiin kuluvaa aikaa – ja helpompi löytää ongelmakohdat, joita ratkomalla voit parantaa yrityksesi kannattavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Käyttöönottovaiheen jälkeen voit käyttää Opiferus Toiminnan­ohjausta kokonaan itse, tai ulkoistaa esimerkiksi kirjanpidon ja palkanlaskennan Softwaven omalle ammattitaitoiselle taloudenhallinnon palvelutiimille.

Opiferus Toiminnanohjauksen ansiosta sinun on helpompi hahmottaa käynnissä olevien projektien ajantasainen tilanne ja kulut. Työtä ei jää laskuttamatta, ja näet selkeästi, mihin kulut oikeasti kohdistuvat. Helppokäyttöisen sovelluksen ansiosta voit jalkauttaa vastuuta ja jakaa työtä, mikä tehostaa hallintoa ja vapauttaa avainhenkilöiden aikaa yritystoiminnan strategiseen johtamiseen ja kehittämiseen.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme lisää!

Myös nämä ratkaisumme voisivat kiinnostaa sinua:

Opiferus Johdon Työpöytä

Opiferus Taloussuunnittelu

Opiferus Toiminnanohjauksen hyödyt

  • Selainkäyttöinen integroitu kokonaisuus
  • Selkeä projektien aikataulutus ja resurssointi
  • Kannattavuusseuranta kustannuspaikoilta työnumerotasolle saakka
  • Tilaus-toimitusketjun hallinta
  • Monipuoliset laskutustoiminnallisuudet
  • SaaS-maksu alk. 400 €/kk
  • Käyttöönottoprojekti alk. 5000 €

Ratkaisuumme luottavat: