Softwaven Opiferus Työajanmittaus on tehokas työkalu, joka tuottaa tarkat raportit koko henkilöstön tai valittujen osastojen työajan kirjauksista päätöksenteon tueksi. Työajanmittaus auttaa varmistamaan, että organisaatio toimii mahdollisimman järkevästi ja tehokkaasti.

Mittaa työaika tarkasti — tiedolla tehokkaampaan ajankäyttöön!

Perustuuko organisaatiossasi tieto työajan jakautumisesta pelkkiin arvioihin? Ne saattavat poiketa suurestikin todellisuudesta: tiettyyn tehtävään saattaa mennä huomattavasti enemmän aikaa kuin siihen on mitoitettu, tai yksittäisen työntekijän työaikaa voi kulua asioihin, jotka eivät kuulu hänen toimenkuvaansa.

Softwaven Opiferus Työajanmittaus on tehokas työkalu, jolla työajan seuranta sujuu ilman työllistävää paperisotaa. Saat käyttöösi tarkat raportit koko henkilöstön tai valitsemiesi osastojen työajan kirjauksista päätöksenteon tueksi.

Selainpohjainen Opiferus Työajanmittaus on helppo ja nopea ottaa käyttöön ilman erillisiä asennuksia. Myös sen käyttö on helppoa: työntekijät voivat itse kirjata työaikansa selaimella ja kohdistaa tekemänsä tunnit eri toiminnoille. Sovellus mahdollistaa työajanseurannan myös yksittäisen tuotteen tai palvelun tasolla. Opiferus Työajanmittaukseen voi tarpeen mukaan luoda uusia käyttäjätunnuksia ja muokata työajan mittauslomakkeita.

Opiferus Työajanmittaus tuottaa luotettavaa tietoa, jota voit hyödyntää esimerkiksi tuotteiden ja palveluiden kustannus­laskennassa, työajan käytön vertailussa eri osastojen välillä sekä mahdollisessa työnjaon uudelleenorganisoinnissa. Opiferus Työajanmittaus auttaa varmistamaan, että organisaatiosi toimii mahdollisimman järkevästi ja tehokkaasti.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme lisää!

Varaa tästä lyhyt esittely
Puh. 010 2928 810

Myös nämä ratkaisumme voisivat kiinnostaa sinua:

Opiferus Toimintolaskenta Pro

Opiferus Kvanto

Opiferus Työajanmittauksen hyödyt

  • Työajan mittaaminen halutulla tasolla, toiminnoittain, asiakkaittain ja jopa suoritteittain
  • Luotettavaa tietoa hyödynnettäväksi tuotteiden ja palveluiden kustannuslaskennassa
  • Toiminnan analysointiin
  • Nopea käyttöönotto
  • Selainkäyttöinen sovellus
  • SaaS-maksu alk. 400 €/kk (minimi sopimuskausi 12kk)
  • Käyttöönottoprojekti alk. 2000 €

Ratkaisuumme luottavat: