Ratkaisumme
 

Ennakoivien korjausliikkeiden avuksi


– kokonais­val­tai­set
talous­hal­lin­non palvelut

Softwaven kokonaisvaltaiset talous- ja palkkahallinnon palvelut luovat ajantasaista ja olennaista tietoa yritysjohdon päätöksenteon tueksi. Tarjoamillamme työkaluilla näet reaaliajassa mitä yrityksessäsi tapahtuu ja voit tehdä tarvittavat korjausliikkeet ajoissa.

Toteutamme taloushallintopalvelut oman, sähköisen Opiferus-tuoteperheemme avulla. Tarvitsemasi tieto on siis aina käytettävissäsi reaaliaikaisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla kun vapautat aikaa ydinosaamisellesi, sinulla on aina saatavilla ajantasainen tieto päätöksentekosi tueksi.

Asiakkaidemme tarpeet ja oikean tiedon hyödyntäminen ovat perusta, jolle lähdemme rakentamaan räätälöityjä taloushallinnon ratkaisujamme. Käymme ensin kanssasi läpi nykyiset taloushallintoprosessisi, minkä jälkeen lähdemme kehittämään niitä yhdessä hyödyntäen tiimimme huippuasiantuntijoita sekä ohjelmistojamme.

Voit ulkoistaa koko taloushallinnon tai vain osan siitä. Voit myös itse hoitaa kaiken taloushallinnon ohjelmistoratkaisujamme hyödyntäen - sinä päätät.

Tavoitteenamme on kehittää mahdollisimman laadukkaita ja tehokkaita taloushallinnon prosesseja sekä luoda pitkiä asiakassuhteita.

Lataa vinkit tiedolla johtamiseen

Täytä lomake, niin pääset lataamaan vinkit PDF-tiedostona.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!