Artikkelit

Softwaven webinaarien aikataulut kevät 2020

by | helmi 13, 2020

Softwaven kevään 2020 webinaarit ohjaavat sinut tiedon lähteille, olipa sinulla sitten kysymyksiä kunnan taloussuunnittelusta tai oppilaitosten raportointiratkaisuista.

Tunnin mittaisissa webinaareissa pääset päivittämään tietosi kulloinkin vuorossa olevasta aiheesta asiantuntijoidemme johdolla. Ja mikä parasta, webinaarin aikana voit myös esittää kysymyksiä Softwaven erityisosaajille!

Ilmoittautuminen webinaareihin päättyy kaksi päivää ennen webinaarin ajankohtaa.

Tässä kevään webinaarien aiheet ja aikataulut:

RAPORTOINTITYÖKALUT HALTUUN OPPILAITOKSISSA 2020

To 20.2. klo klo 8 – 9
To 27.2. klo 13 – 14

Onko koulunne raportointityökalujen käyttö hallussa ja palvelevatko työkalut asiaansa? Haluatko varmistua, että raportointinne tukee oppilaitoksen rahoituksen hakua myös koulutusreformin jälkeen? Tule mukaan Softwaven webinaariin, missä neuvomme kuinka voitte siirtyä asteittain tehokkaampaan raportointiin ja saatte helposti kaiken tarvittavan informaation tiedolla johtamiseen.

Ilmoittaudu webinaariin

KUNNAN TALOUSSUUNNITTELU SUJUVAKSI OIKEILLA APUVÄLINEILLÄ

To 12.3. klo klo 8 – 9
To 2.4. klo 13 – 14

Haaveiletko siitä, että budjetin pyöräytys olisi oikeasti pyöräytys ja rapsan taikominen ei olisi temppu eikä mikään? Osallistu webinaariimme ja saat parhaat vinkit siihen, miten sinun ei tarvitse enää säätää erillisten budjetointi- ja toteutumaraporttien kanssa. Webinaarissa selvitämme mm. miten eri raportit voi helposti yhdistää yhteen sovellukseen ja miten se käytännössä tapahtuu.

Ilmoittaudu webinaariin

NÄIN KUNNASSA VÄLTETÄÄN TUSKANHIKI VUODEN 2021 TALOUSARVIOTA TEHDESSÄ

To 19.3. klo 13 – 14
To 2.4. klo 8 – 9

Jos talousarviokirjan tuottaminen ei suju kuin tanssi ja askeleet menevät ristiin etenkin sen muutoksia päivittäessä, niin nyt kannattaa osallistua Softwaven webinaariin! Tässä webinaarissa keskitymme siihen, miten talousarvion saa luotua sujuvasti ja samalla kaikki saatavilla oleva tieto hyödyntäen. Kerromme myös, mitä raportteja tarvitaan tulevaisuuden arvioimiseen.

Ilmoittaudu webinaariin

EI HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ? MITÄ MAKSAA KUNNAN RAPORTOINNIN NYKYAIKAISTAMINEN?

To 16.4. klo 8 – 9
To 23.4. klo 13 – 14

Osallistu Softwaven webinaariin kuntien talouden kohtalonluvuista. Tässä webinaarissa saat selville, mikä on kohtuullinen hinta ohjelmistolle, jonka avulla kunnan talousluvut saadaan helposti yhdistettyä muihin tietoihin laajempien raporttien aikaan saamiseksi.

Ilmoittaudu webinaariin

Lue myös

Strategiasta tavoitteisiin ja toimenpiteisiin – helppoako?

Strategiasta tavoitteisiin ja toimenpiteisiin – helppoako?

Kunta on yksikkönä ihmisten muodostama. Ihmiset ovat keskiössä. Strategian tarkoituksena on antaa suuntaviivaa, miten ihmiset sekä kunnassa että kunnan työntekijöinä voivat paremmin. Se on mielestäni niiden ainoa merkittävä syy olla olemassa. Strategia on...

Talouden ennustamisen portaat - Näiden 5 portaan avulla luot onnistuneen ennusteen