Taloussuunnittelu

Softwaven Opiferus® Taloussuunnittelu on sovellus talouden seurantaan, suunnitteluun ja raportointiin

Opiferus® Taloussuunnittelu on ketterä ja kevyt työkalu, jolla hallitset sekä talouden suunnittelun, raportoinnin että ennustamisen.

Opiferus® Taloussuunnittelu yksinkertaistaa budjetin tekoa

Budjetin teko on usein työläs, aikaa vievä ja haavoittuva prosessi. Tietoja voit joutua kokoamaan useista eri lähteistä – mahdollisesti vieläpä useaan kertaan – ennen budjetin valmistumista.

Opiferus® Taloussuunnittelun avulla organisaatiosi koko budjetointiprosessista tulee helpompi, nopeampi ja paremmin hallittava.

Useita ihmisiä tekemässä budjettia? Onko se ongelma?

Budjetin laatiminen on harvemmin yhden ihmisen tehtävä. Ottamalla käyttöön Opiferus® Taloussuunnittelun voi jokainen budjetointiin osallistuja luoda oman vastuualueensa budjetin.

Iiik! Budjetissa on numero väärin! Täytyykö kaikki aloittaa alusta?

Sovelluksen avoimen rakenteen ansiosta näet välittömästi yksittäisten lukujen muokkauksen vaikutuksen koko organisaation budjettiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos muokkaat yhtä lukua, sinun ei tarvitse erikseen käydä muokkaamassa kaikkia taulukoita ja laskelmia, joihin numero vaikuttaa, vaan ne päivittyvät automaattisesti.   

Talouden seuranta ja ennustaminen ovat vakaan talouden parhaat apurit

Opiferus® Taloussuunnittelulla talouden seuraaminen sekä ennustaminen on vaivatonta ja nopeaa. Sovellus automatisoi ja jalkauttaa sekä budjetoinnin että raportoinnin. Ratkaisuun voidaan tehdä myös ennustekorjauksia, joiden avulla voidaan reagoida nopeasti toimintaympäristön muutoksiin.

Mitä asiakkaamme sanovat Opiferus® Taloussuunnittelusta?

Lue lisää:

”Opiferus® Taloussuunnittelun ansiosta talousarvion laadinta on tarkempaa ja talouden seuranta on tehostunut huomattavasti.”

Pirjo Männistö
talousjohtaja, Kalajoen kaupunki

”Opiferus® Taloussuunnittelun avulla pystymme tuottamaan tarvittavat luvut kaupungin päätöksentekijöiden tueksi muutamalla napin painalluksella, niin että tiedot ovat oikein sekä helposti luettavissa ja tulkittavissa.”

Kim Adolfsson
controller, Hangon kaupunki

Ota yhteyttä

Update cookies preferences