Softwaven Opiferus Taloussuunnittelu on moderni, helppokäyttöinen ratkaisu, jonka ansiosta koko budjetointiprosessista tulee huomattavasti helpompi, nopeampi ja paremmin hallittava.

Jalkauta, automatisoi, seuraa — helppokäyttöinen budjetointisovellus taloussuunnitteluun ja -seurantaan!

Budjetin teko on usein työläs, aikaa vievä ja haavoittuva prosessi alkaen tietojen keräämisestä lukuisista eri lähteistä, yleensä useampaan kertaan, ennen virallisen budjetin valmistumista. Lisäksi julkisen sektorin haasteena on budjettikirjan työstäminen, johon luvut siirretään pahimmassa tapauksessa manuaalisesti yksi kerrallaan.

Softwaven Opiferus Taloussuunnittelu on moderni, helppokäyttöinen ratkaisu, joka tekee talouden suunnittelusta ja seuraamisesta ennennäkemättömän vaivatonta ja nopeaa. Se automatisoi ja jalkauttaa sekä taloussuunnittelun että raportoinnin. Kaikki tarpeelliset tiedot on myös helppo viedä muihin järjestelmiin tai tuoda muista järjestelmistä.

Jokainen taloussuunnitteluun osallistuja voi luoda oman vastuualueensa budjetin, joista sovellus sitten laskee kokonaisuuden. Opiferus Taloussuunnittelulla budjettikirja ja sen sisältämät taulukot, tekstit ja graafit syntyvät helposti ja niin, että lopputulos on siisti ja suoraan käytettävissä julkaisuissa ilman tuplatyötä. Sovelluksen avoimen rakenteen ansiosta näet välittömästi, kuinka yksittäisten lukujen muokkaus vaikuttaa koko organisaation budjettiin.

Opiferus Taloussuunnittelun ansiosta koko budjetointiprosessista tulee huomattavasti helpompi, nopeampi ja paremmin hallittava. Taloustiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla selkeinä graafeina päivittäisenkin päätöksenteon tueksi.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme lisää!

Myös nämä ratkaisumme voisivat kiinnostaa sinua:

Opiferus Johdon Työpöytä

Opiferus Toiminnanohjaus

Opiferus Taloussuunittelun hyödyt:

  • Helppo talouden ennustaminen
  • Budjetointiprosessin keventäminen
  • Budjettikirjan luonnin automatisointi
  • Talouden seuranta, vertailu ja raportointi kaikilla organisaatio­tasoilla
  • Budjetin tekemisen jalkauttaminen
  • Havainnollinen, graafinen raportointi
  • SaaS-maksu alk. 400 €/kk
  • Käyttöönottoprojekti alk. 5000 €

Ratkaisuumme luottavat: