Sovellus kokonaisvaltaiseen taloussuunnitteluun, -seurantaan ja raportointiin!

Budjetointi ja talousarvion laatiminen

Opiferus Taloussuunnittelun ansiosta organisaation koko budjetointiprosessista tulee helpompi, nopeampi ja paremmin hallittava.

Budjetin teko on usein työläs, aikaa vievä ja haavoittuva prosessi. Tietoja saatetaan joutua kokoamaan yhteen useista eri lähteistä, mahdollisesti vieläpä useampaan kertaan, ennen virallisen budjetin valmistumista. Lisäksi julkisen sektorin haasteena on työstää budjettikirja, johon luvut kootaan pahimmassa tapauksessa manuaalisesti yksi kerrallaan tietoja siirtelemällä.

Opiferus Taloussuunnittelun avulla jokainen taloussuunnitteluun osallistuja voi luoda oman vastuualueensa budjetin. Sovelluksen avoimen rakenteen ansiosta näkee välittömästi, kuinka yksittäisten lukujen muokkaus vaikuttaa koko organisaation budjettiin. Sovelluksessa voidaan vyöryttää sekä budjetoituja että kirjanpidosta tuotuja toteutumalukuja.

Opiferus Taloussuunnittelulla myös julkishallinnon budjettikirja ja sen sisältämät taulukot, tekstit ja graafit syntyvät helposti ja niin, että lopputulos on siisti ja suoraan käytettävissä julkaisuissa ilman tuplatyötä.

Talouden seuranta ja ennustaminen

Softwaven kehittämä Opiferus Taloussuunnittelu tekee talouden suunnittelusta ja seuraamisesta vaivatonta ja nopeaa. Se automatisoi ja jalkauttaa sekä taloussuunnittelun että raportoinnin. Kaikki tarpeelliset tiedot on myös helppo viedä muihin järjestelmiin tai tuoda muista järjestelmistä.

Opiferus Taloussuunnittelu mahdollistaa organisaation eri osa-alueiden tuottojen, kustannusten sekä tuloksen seurannan reaaliaikaisesti. Sovelluksella voidaan myös ennustaa loppuvuoden talousnäkymiä eri ennustemalleja hyödyntäen.

Sovelluksen lisäksi on mahdollista hankkia selainkäyttöinen raportointityökalu, jonka avulla talouden tiedot ovat nähtävissä missä ja milloin vain.

Joustavat ja räätälöitävät talousraportit

Opiferus Taloussuunnittelussa taloustiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla selkeinä graafeina ja taulukkoraportteina päivittäisenkin päätöksenteon tueksi.

Sovellus tarjoaa raportointiin entistäkin joustavammat mahdollisuudet. Sovelluksessa voit tehdä vakioraportteja, jotka ovat aina tallessa ja saatavilla nopeasti. Omia raportteja on myös mahdollista jakaa muille oman organisaation käyttäjille.

Joustavan käyttöliittymän ansiosta voit luoda hetkellisiä näkymiä äkillisenkin tarpeen mukaan. Sovelluksen näkymissä voidaan liikkua eri organisaatiotasojen välillä ja muodostaa tarkasteltavasta tiedosta monipuolisia raportteja.

 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme lisää!

Myös nämä ratkaisumme voisivat kiinnostaa sinua:

Opiferus Johdon Työpöytä

Opiferus Toiminnanohjaus

Opiferus Taloussuunittelun hyödyt:

  • Helppo talouden ennustaminen
  • Budjetointiprosessin keventäminen
  • Budjettikirjan luonnin automatisointi
  • Talouden seuranta, vertailu ja raportointi kaikilla organisaatio­tasoilla
  • Budjetin tekemisen jalkauttaminen
  • Havainnollinen, graafinen raportointi
  • SaaS-maksu alk. 400 €/kk
  • Käyttöönottoprojekti alk. 5000 €

Ratkaisuumme luottavat: