Talous­suun­nit­te­lu

Softwaven Opiferus Talous­suun­nit­te­lu on sovellus talouden seuran­taan, suunnit­te­luun ja raportointiin

Opiferus Taloussuunnittelu on ketterä ja kevyt työkalu, jolla hallitset sekä talouden suunnittelun, raportoinnin että ennustamisen.

Opiferus Talous­suun­nit­te­lu yksin­ker­tais­taa budjetin tekoa

Budjetin teko on usein työläs, aikaa vievä ja haavoittuva prosessi. Tietoja voit joutua kokoamaan useista eri lähteistä – mahdollisesti vieläpä useaan kertaan – ennen budjetin valmistumista.

Opiferus Taloussuunnittelun avulla organisaatiosi koko budjetointiprosessista tulee helpompi, nopeampi ja paremmin hallittava.

Useita ihmisiä tekemässä budjettia? Onko se ongelma?

Budjetin laatiminen on harvemmin yhden ihmisen tehtävä. Ottamalla käyttöön Opiferus Taloussuunnittelun voi jokainen budjetointiin osallistuja luoda oman vastuualueensa budjetin.

Iiik! Budje­tis­sa on numero väärin! Täytyykö kaikki aloittaa alusta?

Sovelluksen avoimen rakenteen ansiosta näet välittömästi yksittäisten lukujen muokkauksen vaikutuksen koko organisaation budjettiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos muokkaat yhtä lukua, sinun ei tarvitse erikseen käydä muokkaamassa kaikkia taulukoita ja laskelmia, joihin numero vaikuttaa, vaan ne päivittyvät automaattisesti.   

Talouden seuranta ja ennus­ta­mi­nen ovat vakaan talouden parhaat apurit

Opiferus Taloussuunnittelulla talouden seuraaminen sekä ennustaminen on vaivatonta ja nopeaa. Sovellus automatisoi ja jalkauttaa sekä budjetoinnin että raportoinnin. Ratkaisuun voidaan tehdä myös ennustekorjauksia, joiden avulla voidaan reagoida nopeasti toimintaympäristön muutoksiin.

Mitä asiak­kaam­me sanovat Opiferus Taloussuunnittelusta?

”Opiferus Taloussuunnittelun ansiosta talousarvion laadinta on tarkempaa ja talouden seuranta on tehostunut huomattavasti.”

Pirjo Männistö
talous­joh­ta­ja, Kalajoen kaupunki

“Opiferus Taloussuunnittelun etuna on raportoinnin helppous. Käyttämiseen ei tarvitse laajaa koulutusta.”

Pekka Heikkinen
talous­pääl­lik­kö, Patentti- ja rekisterihallitus

Haluatko tietää lisää Opiferus Taloussuunnittelusta?

Tutustu asiakaskokemuksiimme ja blogikirjoituksiimme. Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin ja pyytää esittelyn tuotteesta.

Asiakas­ko­ke­muk­set

Lue lisää asiakaskokemuksia

Ota yhteyttä