Opiferus® tiedolla tavoitteeseen

opiferus
talous­hallinto­palvelut

Tee yhtiösi kirjanpidosta helppoa Softwaven taloushallinto-ohjelmistolla sekä -palveluilla.

Opiferus® Talous­hallinto­palvelut:

Onko sinulla etsinnässä kirjanpitäjä tai tilitoimisto?

Softwave tarjoaa nykyaikaisia talous- ja palkkahallinnon palveluja pienille ja keskisuurille yhtiöille. Voit ulkoistaa koko taloushallinnon tai vain osan siitä.  

Miten Softwaven taloushallintopalvelut toimivat?

Käymme ensin kanssasi läpi yhtiösi nykyiset taloushallintoprosessit, minkä jälkeen lähdemme kehittämään niitä yhdessä, hyödyntäen tiimimme huippuasiantuntijoita sekä ohjelmistojamme.

Jokaiselle asiakkaalle nimetään oma, asiakkuudesta vastaava asiantuntija. Tarvittaessa myös koko tiimin asiantuntemus on käytettävissäsi. Talous- ja palkkahallinnon palvelumme luovat ajantasaista ja olennaista tietoa yhtiöjohdon päätöksenteon tueksi.

Tee itse yhtiösi kirjanpito Softwaven taloushallinto-ohjelmistolla

Voit myös hoitaa kaiken taloushallinnon itse ohjelmistoratkaisujamme hyödyntäen. Palvelukokonaisuutemme räätälöidään juuri sinun yhtiösi tarpeiden mukaan

Aika- ja paikkariippumaton taloushallinto-ohjelmisto käytössäsi

Toteutamme taloushallintopalvelumme oman, sähköisen Opiferus®-tuoteperheemme avulla. Tarvitsemasi tieto on aina käytettävissäsi reaaliaikaisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. Tavoitteenamme on kehittää mahdollisimman laadukkaita ja tehokkaita taloushallinnon prosesseja sekä luoda pitkiä asiakassuhteita.

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupunki on ollut Softwaven asiakas vuodesta 2021. Organisaatiolla on tällä hetkellä käytössään Opiferus®-tuoteperheen Talousdokumentti- sekä Taloussuunnittelu-ratkaisut. Opiferus®Johdon Työpöytä on vielä sisäänajovaiheessa.

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

”Koska XBRL-raportointiin siirtyminen on ollut osa työtäni, osaan todella arvostaa Opiferus® XBRL-talousraportointi-sovellusta sekä Softwaven tarjoamaa tukea tässä isossa muutosprosessissa.”

Eroon copy-paste-rumbasta

Eroon copy-paste-rumbasta

Opiferus® Talousdokumentti -sovellus on helpottanut ja sujuvoittanut arjen työskentelyä radikaalisti. Ehdottomasti parasta on ollut copy-paste-vaiheen poisjääminen – mikä on myös vapauttanut työaikaa talousarvion muuhun valmisteluun.