Ura Softwavella

Pidämme päämajaamme Kokkolassa, mutta meitä softwavelaisia työskentelee etänä ympäri Suomen. Tuotamme asiakkaillemme julkiselle ja yksityiselle sektorille Opiferus®-tuoteperheemme avulla laadukkaita ja arkea helpottavia ohjelmistoratkaisuja. Käyttöönottoprojektien  ja koulutusten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluja  sovelluksiamme hyödyntäen.

Yksi yrityksemme arvoista on henkilöstön hyvinvointi.

Toimivat työkalut, laajat terveyteen liittyvät edut, yksityiselämän ja työn joustava yhteensovittaminen sekä yhdessä tekeminen ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Virkistystoimikuntamme keksii yhteistä tekemistä ja arjen kevennyksiä säännöllisin väliajoin. Yrityksen tuloksesta jaamme osan jokaiselle työntekijälle. Kahvipöydästä ei puutu hedelmiä, kahvikeksejä tai huumoria.

Pyrimme takaamaan kaikille työntekijöille turvallisen yhteisön jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kehittää osaamistaan haluamallaan tavalla.

Ohjelmistokehittäjille tarjoamme tehotyöasemat rgb-valoilla halutessaan. Ratkaisujen eteenpäin vieminen ja skaalaaminen asiakkaidemme tuleviin tarpeisiin tarjoavat teknisiä haasteita oman osaamisen kehittämiseen

Asiantuntijoille tarjoamme työkavereita jotka välittävät. Asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja muuttuva toimintaympäristö tarjoaa näköalapaikan ohjelmistojen aktiiviseen kehittämiseen ja halutessasi pääset vaikuttamaan tuoteperheen ohjelmistojen tulevaisuuden toimintoihin.

Meitä softwavelaisia ei yhdistä koulutus tai taustat vaan aito halu toteuttaa laadukkaita ratkaisuja asiakkaille mukavien työkaverien kanssa.

Avoimet työpaikat

Etsimme joukkoomme jatkuvasti ohjelmistokehittäjiä ja julkisen sektorin talouden osaajia.

Lähetä avoin hakemuksesi rekry@softwave.fi

Miten muusikko päätyi töihin ohjelmistotaloon?

Meillä Softwavella työskentelee useita eri alojen ammattilaisia ja tällä juttusarjalla haluamme tuoda esiin softwavelaisten erilaisia urapolkuja.

Lue lisää

Keitä ovat softwavelaiset?

Kristan tavallinen työpäivä vaihtelee aika lailla ja se on hänen mielestään oikeastaan parasta hänen työssään.

Lue lisää

Kesätyön­te­ki­jäs­tä varatoimitusjohtajaksi

Tiedon analysointi ja asioiden selvittäminen tekevät Katrin työstä mielenkiintoisen.

Lue lisää

Ota yhteyttä