Ura Softwavella

Pidämme päämajaamme Kokkolassa, mutta meitä softwavelaisia työskentelee etänä ympäri Suomen. Tuotamme asiakkaillemme julkiselle ja yksityiselle sektorille Opiferus®-tuoteperheemme avulla laadukkaita ja arkea helpottavia ohjelmistoratkaisuja. Käyttöönottoprojektien  ja koulutusten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluja  sovelluksiamme hyödyntäen.

Softwave työnantajana

Oletko kiinnostunut työskentelemään ohjelmistoalalla rennossa asiantuntijaporukassa? Nyt olet tullut oikeaan paikkaan!


Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä ja tekijöitä kasvavaan porukkaamme. Toivomme sinun olevan kiinnostunut ohjelmistojen sielunelämästä, ja olet saanut kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Vahvuutesi voi olla myynti, it-osaaminen, taloushallinnon ymmärrys tai vaikkapa kuntatalouden tuntemus.

Meillä on työsopparissa aina vakiona:
✅ hybridityö ja joustavat työajat
✅ asiantuntijoiden valmennukset
✅ e-Passi
✅ ilmainen hieronta

Avoimet työpaikat

Tiedolla johtamisen asiantuntija

Tehtäviisi kuuluu Opiferus-tuoteperheen asiakkaiden tiedolla johtamisen tarpeiden edistäminen. Opiferus on Softwaven oman taloussuunnittelun, -seurannan ja raportoinnin ohjelmisto, joka on suunnattu julkisen sektorin asiakkuuksille. Roolissasi toteutat asiakkaille esimerkiksi lisäkoulutuksia, tuet jalkauttamista sekä jatkokehität olemassa olevaa ratkaisua.

Taloushallinnon asiantuntija järjestelmäkehitystehtäviin

Etsimme henkilöä, jolla on vahvaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä julkisella sektorilla ja olet tottunut työskentelemään kuntasektorin taloushallinnon järjestelmien parissa. Tehtävässäsi osallistut kuntakonsernin perusjärjestelmän tuotekehitysprojektiin. Projektin jälkeen tehtäväkenttäsi rakentuu tuotteen ympärille. Pääset jatkokehittämään järjestelmää sekä toimit konsultoivassa roolissa asiakkaille.

Miksi meillä kannattaa työskennellä?

Yksi yrityksemme arvoista on henkilöstön hyvinvointi.

Toimivat työkalut, laajat terveyteen liittyvät edut, yksityiselämän ja työn joustava yhteensovittaminen sekä yhdessä tekeminen ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Virkistystoimikuntamme keksii yhteistä tekemistä ja arjen kevennyksiä säännöllisin väliajoin. Yrityksen tuloksesta jaamme osan jokaiselle työntekijälle. Kahvipöydästä ei puutu hedelmiä, kahvikeksejä tai huumoria.

Pyrimme takaamaan kaikille työntekijöille turvallisen yhteisön jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kehittää osaamistaan haluamallaan tavalla.

Ohjelmistokehittäjille tarjoamme tehotyöasemat rgb-valoilla halutessaan. Ratkaisujen eteenpäin vieminen ja skaalaaminen asiakkaidemme tuleviin tarpeisiin tarjoavat teknisiä haasteita oman osaamisen kehittämiseen

Asiantuntijoille tarjoamme työkavereita jotka välittävät. Asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja muuttuva toimintaympäristö tarjoaa näköalapaikan ohjelmistojen aktiiviseen kehittämiseen ja halutessasi pääset vaikuttamaan tuoteperheen ohjelmistojen tulevaisuuden toimintoihin.

Meitä softwavelaisia ei yhdistä koulutus tai taustat vaan aito halu toteuttaa laadukkaita ratkaisuja asiakkaille mukavien työkaverien kanssa.

Uran alussa olevien mahdollisuudet: Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja tietotekniikan ja taloushallinnon ammatillisen ja korkeakouluasteen opiskelijoille. Olemme myös avoimia opinnäytetyöprojekteille. Harjoittelut pyritään toteuttamaan lähi- tai hybridityönä.

Ole rohkeasti yhteydessä rekry@softwave.fi myös näissä teemoissa.

Etsimme jatkuvasti lisää työntekijöitä ohjelmistokehitykseen ja asiantuntijarooleihin. Arvostamme ahkeruutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Meille taustakoulutuksesi ei ole tärkein palkkauksen kriteeri. Julkisen sektorin hallinnosta kokemusta omaava asiantuntija tai jo pari vuotta koodannut pääsee helpommalla sisään toimintaamme, ja monet meistä ovat hyödyntäneet muuta aiemmin oppimaansa, esim. vapaa-ajan harrastustensa kautta, ja opetelleet työn tekemällä. Kouluttautuminen työn ohessa on myös mahdollista.

Taustasta riippuen toteutamme aluksi perehdytysjakson, jossa uusi työntekijä tutustuu Opiferus® tuoteperheeseen ja yrityksemme toimintaan. Tarvittaessa tarjoamme lisäkoulutusta joko ulkopuolisilta toimijoilta tai sisäisesti.

Perehdytämme työntekijät ottamalla heidät mahdollisimman nopeasti mukaan asiakasprojekteihin ja tuotekehitykseen. Teet töitä silloin tiiviisti muiden asiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien opastuksella ja heidän apunaan.

Työtehtäviä riittää ja niistä rakennetaan uudelle työntekijälle sopiva paletti.

Alla kuitenkin kuvattu minkälaista työsi ohjelmistokehittäjänä ja asiantuntijana meillä voisi olla:

Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjänä työskentelet Opiferus® tuoteperheen sovellusten kehittäjänä. Tuotekehityksessä toimit suomenkielellä yhteistyössä sovelluksen asiantuntijoiden kanssa. Jokaisella tuotteella on tuotepäällikkö jonka kanssa sovit aikataulut ja päivitysten sisällön. Hän ja muut asiantuntijat toimivat tukenasi sovelluksen toimintaympäristön ymmärtämisessä sekä testaamisessa. Tukenasi teknologia -asioissa ja itse koodaamisessa toimivat muut ohjelmistokehittäjät ja tuotekehityspäällikkö. Tiimipalavereissa keskitytte viikoittain eri teemoihin ja käytte läpi työtilanteen.

Osaamisesi laajuudesta riippuu kuinka itsenäisesti työtäsi toteutat.

Toteutamme ajoittain asiakkaillemme myös erillisiä ohjelmistokehitysprojekteja ja näihin osallistuminen tuo työhösi mukavaa vaihtelua. Halutessasi pääset osallistumaan myös erilaisiin asiakaspalavereihin esimerkiksi käyttöönottoprojektien sisältäessä ohjelmistokehitystä tai muita erityisosaamista vaativia asioita.

Jotta et lähtisi liikkeelle liian takamatkalta, sinulla pitäisi olla kokemusta jostain seuraavista: C# – kielestä,  .NET, ASP.NET tai .NET Core ohjelmoinnista ja SQL osaamista, (mielellään Microsoft SQL Server).

Voit tehdä työtä etänä tai toimistolla. Järjestämme 10 krt vuodessa 1-2 pituisia touhupäiviä, jolloin kaikki työntekijät kohtaavat toimistolla tai erikseen sovitussa kohteessa. Näinä päivinä keskitymme erityisesti osaamisen kehittämiseen, sisäisen tiedon jakamiseen  ja työyhteisön hyvinvointiin.

Noudatamme palkkauksessa tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta ja tarjoamme paikallisia etuja tämän lisäksi mm. kannustinpalkkkioiden ja hyvinvointia tukevien etujen muodossa.

Asiantuntija julkisen sektorin tiimiin

Julkisen sektorin asiantuntijana työskentelet yhden tai useamman Opiferus® tuoteperheen sovelluksen parissa suomeksi. Tarkemmat työtehtävät määräytyvät osaamisesi ja mielenkiintojesi perusteella.

Työtehtäväsi voivat keskittyä nykyisten Opiferus® tuoteperheen asiakkuuksien asiantuntijapalveluihin mm. raportoinnin kehittämisessä, organisaation muutosten aiheuttamissa muutostarpeiden päivittämisessä käytössä oleviin ratkaisuihin tai jatkuvan palvelun projekteihin. Uusien asiakkaiden käyttöönottoprojekteissa työnkuvasi koostuisi sovellusten käyttöönotoista, käyttäjäkoulutuksista ja niiden valmisteluista. Käyttöönottotehtävät vaihtelevat hieman tuotteen ja asiakkuuden mukaan.

Mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan voit osallistua tuotekehitykseen substanssiosaajana.

Olet myös osana käyttäjätukirinkiämme ja autat osaamisellasi asiakkaitamme Opiferus® tuoteperhettä koskevissa kysymyksissä.

Itsenäisessä työroolissasi tukenasi toimii palvelupäällikkö ja muu asiantuntijoiden tiimi jotka tavoitat sisäisistä keskustelukanavista. Käyt läpi tiimin kanssa viikoittain työtilannetta ja jaatte osaamistanne.

Taloushallinnon ja/tai julkisen sektorin hallinnon tuntemus edesauttaa tehtävässä menestymistä. Tietotekniikan perustaidoilla ja kyvyllä sisäistää uusien ohjelmistojen käyttöä pärjäät ohjelmistojemme parissa. Arvostamme ruotsinkielen osaamista tai intoa opetella kielen parempi hallinta.

Voit tehdä työtä etänä tai toimistolla. Järjestämme 10 krt vuodessa 1-2 pituisia touhupäiviä, jolloin kaikki työntekijät kohtaavat toimistolla tai erikseen sovitussa kohteessa. Näinä päivinä keskitymme erityisesti osaamisen kehittämiseen, sisäisen tiedon jakamiseen  ja työyhteisön hyvinvointiin.

Noudatamme palkkauksessa tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta ja tarjoamme paikallisia etuja tämän lisäksi mm. kannustinpalkkkioiden ja hyvinvointia tukevien etujen muodossa.

Lähetä avoin hakemuksesi rekry@softwave.fi

Ongelmanratkaisija

Tällä kertaa esittelyvuorossa on pitkän linjan softwavelainen, ohjelmistokehittäjä Karwan Ibrahim.

Lue lisää

Miten muusikko päätyi töihin ohjelmistotaloon?

Meillä Softwavella työskentelee useita eri alojen ammattilaisia ja tällä juttusarjalla haluamme tuoda esiin softwavelaisten erilaisia urapolkuja.

Lue lisää

Keitä ovat softwavelaiset?

Kristan tavallinen työpäivä vaihtelee aika lailla ja se on hänen mielestään oikeastaan parasta hänen työssään.

Lue lisää

Kesätyöntekijästä varatoimitusjohtajaksi

Tiedon analysointi ja asioiden selvittäminen tekevät Katrin työstä mielenkiintoisen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Update cookies preferences