Opiferus® tiedolla tavoitteeseen

opiferus
xbrl-talous­raportointi

Järjestelmäriippumaton ratkaisu taloustietojen automaattiseen raportointiin.

Opiferus® XBRL-talousraportoinnin avulla muodostat ja raportoit kaikki kunnan tai kuntayhtymän lakisääteiset raportointikokonaisuudet Valtiokonttorin palveluun. Sovellus mukautuu joustavasti erilaisiin lähtökohtiin. Tietojen raportointi onnistuu käytössä olevasta taloushallinto- tai toiminnanohjausjärjestelmästä, organisoitumistavasta ja taloushallintoprosesseista riippumatta.

Raportoinnin lähtökohtana ovat taloushallintojärjestelmän tuottamat tiedot, joita voidaan sovelluksen erilaisten toiminnallisuuksien avulla muokata raportointivaatimuksia vastaaviksi. Valmiit tiedot muunnetaan XBRL-muotoon ja lähetään Valtiokonttorin palveluun. Kirjanpitoon perustuvien tietojen lisäksi sovellus mahdollistaa myös sellaisten tietojen raportoinnin, joita ei ole perinteisesti seurattu taloushallintojärjestelmässä.

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupunki on ollut Softwaven asiakas vuodesta 2021. Organisaatiolla on tällä hetkellä käytössään Opiferus®-tuoteperheen Talousdokumentti- sekä Taloussuunnittelu-ratkaisut. Opiferus®Johdon Työpöytä on vielä sisäänajovaiheessa.

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

”Koska XBRL-raportointiin siirtyminen on ollut osa työtäni, osaan todella arvostaa Opiferus® XBRL-talousraportointi-sovellusta sekä Softwaven tarjoamaa tukea tässä isossa muutosprosessissa.”

Eroon copy-paste-rumbasta

Eroon copy-paste-rumbasta

Opiferus® Talousdokumentti -sovellus on helpottanut ja sujuvoittanut arjen työskentelyä radikaalisti. Ehdottomasti parasta on ollut copy-paste-vaiheen poisjääminen – mikä on myös vapauttanut työaikaa talousarvion muuhun valmisteluun.