Softwaven Opiferus Toimintolaskenta Pro kokoaa organisaation kustannuslaskennan yhteen järjestelmään ja tarjoaa toimivat työkalut muun muassa hinnoitteluun ja tuotteistukseen. Toimintolaskenta ja sen tuottamat laadukkaat graafiset raportit helpottavat sekä päivittäistä että pitkän tähtäimen päätöksentekoa organisaatiossa.

Tarkastele, vertaile, hyödynnä — kustannuslaskennalla todellista tietoa hinnoitteluun!

Tuotteiden ja palveluiden hinnoittelun tulee perustua todellisiin kuluihin, joita niiden tuottamisesta aiheutuu. Ilman erillistä sovellusta kustannusten tarkastelu ja vertailu eri yksiköiden välillä on kuitenkin vaikeaa. Opiferus Toimintolaskennalla voit ottaa huomioon myös asiakaskohtaiset erilliskustannukset ja saada ne mukaan hinnoitteluun.

Softwaven Opiferus Toimintolaskenta Pro kokoaa organisaatiosi kustannuslaskennan yhteen järjestelmään ja tarjoaa toimivat työkalut muun muassa hinnoitteluun ja tuotteistukseen. Toimintolaskentaa käytetään myös kuntayhtymien maksuosuuksien ja kuntien sisäisen laskutuksen hallintaan. Käyttöliittymän läpinäkyvyys mahdollistaa porautumisen karkeammalta tasolta tarkemmalle tasolle: esimerkiksi yksikköhintaa tarkastellessasi voit selvittää, mistä toiminto­kustannuksista tuotteen tai palvelun hinta muodostuu.

Pohjana laskennassa käytetään oman organisaatiosi rakennetta ja tilikarttaa. Kulut kohdistetaan eri toiminnoille aiheuttamis­periaatteen mukaan. Toimintojen kulut jaetaan laskentakohteille, joita ovat esimerkiksi tuotteet, palvelut ja asiakkaat. Toimintolaskenta Pro:ta on käytetty esimerkiksi asumispalveluiden osalta yhden hoitopäivän kustannusten laskemiseksi ja ruokapalveluissa selvittämään, mistä kustannuksista eri ateriatyyppien hinnat koostuvat.

Opiferus Toimintolaskenta Pro:n käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen. Sen tuottamia raportteja voi ryhmitellä monella eri tavalla sekä vertailla eri laskentamalleja ja eri aikajaksoja. Toimintolaskenta ja sen tuottamat laadukkaat graafiset raportit helpottavat sekä päivittäistä että pitkän tähtäimen päätöksentekoa organisaatiossasi.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme lisää!

Myös nämä ratkaisumme voisivat kiinnostaa sinua:

Opiferus Kvanto

Opiferus Työajanmittaus

Opiferus Toimintolaskenta Pro:n hyödyt

  • Organisaation sisäisen ja ulkoisen laskennan tuottaminen
  • Tuote-, asiakas- ja palvelukustannukset toiminnoittain
  • Läpinäkyvät hinnat ja kannattavuudet tuotteille ja palveluille
  • Työkalu toimintojohtamiseen
  • Kustannusvastaavuus selville
  • Helpot raportit ja kuvaajat
  • Integroituu mihin tahansa perustaloushallinnon järjestelmään
  • SaaS-maksu alk. 400 €/kk
  • Käyttöönottoprojekti alk. 5000 €

Ratkaisuumme luottavat: