Opiferus® tiedolla tavoitteeseen

opiferus
suorite­määrien­keruu (kvanto)

Suorite- ja palvelumäärät talteen tarkasti – tehosta rutiinityö tiedonkeruulla!

Mikäli organisaatiossasi on useita toimipaikkoja, haaskautuu määrätietojen keräämiseen ja yhdistämiseen yleensä paljon arvokasta työaikaa. Esimies saattaa joutua esimerkiksi koostamaan yksiköiden erilliset Excel-tiedostot yhteen laskutusta ja raporttien laatimista varten.

Opiferus® Kvanto on sovellus, jonka avulla voit tehdä eri toimipaikkojen määrienkeruun hajautetusti. Kerätyt tiedot voit sen jälkeen koota raportoinnilla helposti yhteen.

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupunki on ollut Softwaven asiakas vuodesta 2021. Organisaatiolla on tällä hetkellä käytössään Opiferus®-tuoteperheen Talousdokumentti- sekä Taloussuunnittelu-ratkaisut. Opiferus®Johdon Työpöytä on vielä sisäänajovaiheessa.

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

”Koska XBRL-raportointiin siirtyminen on ollut osa työtäni, osaan todella arvostaa Opiferus® XBRL-talousraportointi-sovellusta sekä Softwaven tarjoamaa tukea tässä isossa muutosprosessissa.”

Eroon copy-paste-rumbasta

Eroon copy-paste-rumbasta

Opiferus® Talousdokumentti -sovellus on helpottanut ja sujuvoittanut arjen työskentelyä radikaalisti. Ehdottomasti parasta on ollut copy-paste-vaiheen poisjääminen – mikä on myös vapauttanut työaikaa talousarvion muuhun valmisteluun.