Talousdokumentti

Automaatiolla helpotusta säännöllisesti laadittavien talousdokumenttien tekemiseen

Opiferus® Talousdokumentti on suunniteltu yhdessä kuntien kanssa digitalisoimaan ja automatisoimaan säännöllisesti laadittavien talousdokumenttien kokoamista perinteisestä ”leikkaa-liimaa” mallista. Ohjelmisto sisältää monipuoliset työvälineet erilaisten talousdokumenttien kuten talousarvion, tilinpäätöksen, osavuosikatsausten ja kuukausiraporttien laadintaan sekä laadintaprosessin valvontaan. Ohjelmistomme avulla saadaan luotua monen tekijän ja usean eri tietolähteen talousdokumentista yhtenäinen helposti muokattavissa oleva kokonaisuus.

Esimerkkejä kuntien talousdokumenteista

Katso minkälaisia dokumentteja asiakkaamme ovat laatineet ohjelmistomme avulla:

Vaasa talousarvio 2021
Talousarvio (PDF)

Kalajoki osavuosikatsaus 8/2020
Osavuosikatsaus (PDF)

Kalajoki tilinpäätös 2020
Tilinpäätös (PDF)

Tässä muutamia etuja automaattisen talousdokumentin kokoamisesta:

Aikaisemmat tiedot helposti ladattavissa

Sovelluksemme käytön aloittaminen on helppoa, sillä tiedot nykyisin käytössä olevasta järjestelmästä voidaan siirtää Softwaven ohjelmistoon. Jos myöhemmin kunnassa otetaan käyttöön joku muu Softwaven Opiferus®-sovellus, niin silloin kaikki tapahtuu automaattisesti.

Muokattavuus

Talousdokumenttiin voidaan syöttää tietoja jalkautetusti sekä useista eri lähteistä. Syötettäviä tietoja voivat olla esimerkiksi talousarviotavoitteet ja niiden toimenpiteet ja mittarit. Lisäksi ohjelman avulla voidaan luoda erilaisia suoritetaulukoita sekä graafeja.

Yhdennäköisyys

Kun budjettikirjan suunnitteluohjelmaan on syötetty dokumentin rakenne fontteineen ja kirjasinkokoineen, pysyvät tiedoston asetukset samana, vaikka tietojen syöttäjiä on useita. Lopputuloksena siisti ja helppolukuinen talousdokumentti.

Jakaminen

Valmis talousdokumentti on ladattavissa joko kokonaisena tai sitten sieltä voidaan valita osia esimerkiksi eri lautakunnille lähetettäväksi.

Monipuolisuus

Monipuolisuus Sovelluksellamme voi tehdä jalkautetusti ja automatisaatiota hyödyntäen kaikki tarvittavat talousdokumentit, eli talousarviokirjan, tilinpäätöskirjan, osavuosikatsaukset ja kuukausiraportoinnin.

Asiakaskokemukset

Lue lisää asiakaskokemuksia

Ota yhteyttä

Update cookies preferences