Opiferus® tiedolla tavoitteeseen

opiferus
johdon työpöytä

Softwaven Opiferus® Johdon Työpöytä – julkisen sektorin nykyaikainen strategisen tiedolla johtamisen työkalu.

Opiferus® Johdon työpöytä on selainkäyttöinen raportointiratkaisu, joka yhdistää organisaation eri tietolähteiden tiedon visuaaliseksi raportointikokonaisuudeksi. Johdon Työpöydän ansiosta organisaatiosi tärkeimmät tiedot ovat yhdessä paikassa ja aina helposti saatavilla. Sovellus tuo nykyaikaiset, havainnolliset ja tehokkaat tiedon analysointityökalut organisaatiosi avainhenkilöiden käyttöön. Lisäksi se vapauttaa resurssejanne tietojen tehokkaampaan analysointiin ja nopeampaan reagointiin.

opiferus johdon työpöytä pähkinän­kuoressa

Keskitetty raportointi

Lukuisten lähdejärjestelemien ja sekavan raportoinnin sijaan keskitetty ja vakioitu raportointi.

Selkeä kokonaiskuva

Raportointi kokoaa yhteen organisaation eri näkökulmat: Talous, HR ja Toimintaympäristö

Tehokkuus

Vapauta aikaa tiedolla johtamiseen tehokkailla työkaluilla.

Vertailu

Läpinäkyvyys ylätason tiedoista laskulle asti. 

Helppous

Nopea porautuminen koko organisaation tunnuslukuihin.

Opiferus® Johdon Työpöydän käyttäjäorganisaatiota

Kunta-alan kumppanina

tilauksesta käyttöönottoon

Opiferus® Johdon Työpöytä:

Raportit ja graafit:

Ei enää raporttien ja graafien manuaalista rakentamista. Siirry tiedolla johtamisen datan tuottamisesta itse tiedolla johtamiseen valmiiden ja helppolukuisten graafien

Toiminnan ja talouden tietojen yhdistäminen:

Saa kokonaisvaltainen tiedolla johtamisen näkymä vertailemalla toiminnan ja talouden tietoja samassa näkymässä.

Avoin data ja tilastotiedot:

Johdon työpöytään voidaan tuoda tietoa myös ulkopuolisista lähdejärjestelmistä. Saat vertailuarvona monipuolista toimintaympäristötietoa, kuten lähikuntien työllisyysaste. Lisäksi käytössäsi on tilastokeskuksen monipuolinen tilastodata.

Visuaalinen raportointikokonaisuus:

Valmis talousdokumentti on jaettavissa kokonaisena tai osissa eri lautakunnille tai vastaanottajille tarpeen mukaan. Tämä helpottaa tiedon jakamista ja yhteistyötä organisaation sisällä

Läpinäkyvyys ylätason tiedoista laskulle asti:

Halutessasi voit analysoida tietoa laskukohtaisesti porautumalla suoraan Johdon Työpöydän ylätason näkymästä yksittäisten elinkeinotasojen laskunäkymään asti.

Dashboardit:

Johdon Työpöydön etusivun sivuvalikosta pääsee tarkastelemaan organisaatiokohtaisia erilaisia graafisia raportointinäkymiä, joita voi hyödyntää esim. palavereissa ja kokouksissa.

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupunki on ollut Softwaven asiakas vuodesta 2021. Organisaatiolla on tällä hetkellä käytössään Opiferus®-tuoteperheen Talousdokumentti- sekä Taloussuunnittelu-ratkaisut. Opiferus®Johdon Työpöytä on vielä sisäänajovaiheessa.

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

Kuntatietoraportoinnin uusi aika

”Koska XBRL-raportointiin siirtyminen on ollut osa työtäni, osaan todella arvostaa Opiferus® XBRL-talousraportointi-sovellusta sekä Softwaven tarjoamaa tukea tässä isossa muutosprosessissa.”

Eroon copy-paste-rumbasta

Eroon copy-paste-rumbasta

Opiferus® Talousdokumentti -sovellus on helpottanut ja sujuvoittanut arjen työskentelyä radikaalisti. Ehdottomasti parasta on ollut copy-paste-vaiheen poisjääminen – mikä on myös vapauttanut työaikaa talousarvion muuhun valmisteluun.