Artikkelit

XBRL-raportointi maalissa

by | kesä 29, 2022

Opiferus® XBRL-talousraportoinnin avulla voi muodostaa ja raportoida kaikki kunnan tai kuntayhtymän lakisääteiset raportointikokonaisuudet Valtiokonttorin palveluun.

Puolitoista vuotta kestänyt ensimmäinen raportointikierros on saatu vihdoin valmiiksi, kun toukokuun loppupuolella kunta-asiakkaidemme viimeiset raportit siirtyivät – raportointiruuhkasta huolimatta – sujuvasti rajapintaa pitkin Valtiokonttorille. Järjestelmäkehitys- ja testaustyön ohella kevään rutistus on painottunut vahvasti yhdessä asiakkaiden kanssa tehtyyn palveluluokkakohtaisten tietojen sisällölliseen analysointiin sekä vyörytysten suunnitteluun. Asiakaspalautteen perusteella olemme onnistuneet erinomaisesti hyödyntämään sekä monipuolista osaamistamme kuntataloudesta että pitkää kokemustamme kustannuslaskennan konsultoinnista.

Pyydä yhteydenottoa.

Lue lisää Opifreus® XBRL-Talousraportointi-sovelluksesta täältä.

Naantalin kaupungin raportointikokemuksista voit lukea uusimmasta asiakastarinastamme.

Lue myös

Strategiasta tavoitteisiin ja toimenpiteisiin – helppoako?

Strategiasta tavoitteisiin ja toimenpiteisiin – helppoako?

Kunta on yksikkönä ihmisten muodostama. Ihmiset ovat keskiössä. Strategian tarkoituksena on antaa suuntaviivaa, miten ihmiset sekä kunnassa että kunnan työntekijöinä voivat paremmin. Se on mielestäni niiden ainoa merkittävä syy olla olemassa. Strategia on...

Lataa seuraavaan strategiapalaveriin "Strategiasta tavoitteisiin ja toimenpiteisiin" -muistilista