Softwave Ohjelmistot Oy henkilöstö

Softwave

Notkea, rohkea ja rento.

Olemme tiedon analysoinnin, jalostamisen ja hyödyntämisen huippuasiantuntijaorganisaatio. Suhteellisen pienenä yrityksenä pystymme huomioimaan asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja reagoimaan niihin nopeasti. Toimintaamme leimaa myös oma, rohkea tuotekehitys. Lisäksi olemme rentoja niin ihmisinä kuin yrityksenäkin, joten kanssamme on helppo ja mukava toimia. Helpoiten voit todeta edellä kerrotun paikkansapitävyyden ottamalla yhteyttä.

Oikeaa asiantuntemusta

Softwave Ohjelmistot Oy on vuonna 2003 perustettu, keskipohjalainen yritys. Päätoimipisteemme sijaitsee Kokkolassa, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomea. Toimintatapaamme kuuluu tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa. He hyötyvät niin kumppaniverkostostamme kuin asiakasyhteisömme kanssa yhdessä kehitetyistä ratkaisumalleistakin. Olemme aina lähellä asiakasta antaen tukea sovellustemme käytössä, koulutuksessa ja muutostilanteissa.

Kaiken toimintamme lähtökohtana on vahva asiantuntemus. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea sekä laadukkaiden sovellusten että huippuasiantuntijoiden osaamisen ja laadukkaan palvelun avulla.

Teemme laadukkaita asiakasprojekteja niin julkishallinnolle kuin yksityiselle sektorillekin. Yhdessä konsulttiemme sekä asiakkaiden omien substanssiosaajien kanssa saamme näkyviä tuloksia aikaan nopeasti.

Kehityksen kärjessä

Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia tietojärjestelmiä Opiferus®-tuoteperhettämme hyödyntäen.

Hyödynnämme tuotekehityksessämme uusimpia, toimiviksi todettuja ja moderneja tekniikoita, joiden avulla luomme asiakkaan tarpeita vastaavia, dynaamisia ratkaisuja. Sovelluksemme integroituvat saumattomasti keskenään – sekä tarvittaessa myös asiakkaan muihin tietojärjestelmiin.

Käytämme sovelluskehitysprojekteissa ketteriä ohjelmistokehitysperiaatteita, jotka osaltaan takaavat avoimen, tehokkaan ja muutoksiin nopeasti reagoivan toimintamallin.

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti lisää työntekijöitä ohjelmistokehitykseen ja asiantuntijarooleihin. Arvostamme ahkeruutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Meille taustakoulutuksesi ei ole tärkein palkkauksen kriteeri. Julkisen sektorin hallinnosta kokemusta omaava asiantuntija tai jo pari vuotta koodannut pääsee helpommalla sisään toimintaamme, ja monet meistä ovat hyödyntäneet muuta aiemmin oppimaansa, esim. vapaa-ajan harrastustensa kautta, ja opetelleet työn tekemällä. Kouluttautuminen työn ohessa on myös mahdollista. Ota yhteyttä rekry@softwave.fi

Update cookies preferences