Softwave Ohjelmistot Oy on vuonna 2003 perustettu, keskipohjalainen yritys.
Päätoimipisteemme sijaitsee Kokkolassa, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomen. Toimintatapamme on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa. Asiakkaat hyötyvät kumppaniverkostostamme sekä asiakasyhteisömme kanssa yhdessä kehitetyistä ratkaisumalleista. Ennen kaikkea olemme lähellä asiakasta, kun tarvitaan tukea käytössä, koulutuksessa tai muutostilanteissa.

Oikeaa asiantuntemusta

Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiantuntemus. Haluamme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa paitsi laadukkaiden sovellustemme, myös osaavien asiantuntijoiden ja laadukkaan palvelun avulla.

Olemme tehneet laadukkaita asiakasprojekteja niin julkishallinnossa kuin yksityisellä sektorilla. Yhdessä konsulttiemme ja asiakkaiden omien substanssiosaajien kanssa saadaan nopeasti näkyviä tuloksia aikaan.

Kehityksen kärjessä

Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia tietojärjestelmiä Opiferus-tuoteperheemme avulla.

Käytämme kehityksessämme uusimpia, toimiviksi todettuja ja moderneja tekniikoita, joiden avulla pyrimme dynaamisiin asiakkaan tarpeisiin vastaaviin ratkaisuihin. Sovelluksemme integroituvat saumattomasti keskenään ja tarvittaessa myös asiakkaan muihin tietojärjestelmiin.

Käytämme sovelluskehitysprojekteissa ketteriä ohjelmistokehitysperiaatteita, jotka osaltaan takaavat avoimen, tehokkaan ja muutoksiin nopeasti reagoivan toimintamallin.

Softwave pähkinänkuoressa:

  • 21 asiantuntijaa
  • 100+ asiakasorganisaatiota
  • Perustettu 2003
  • Toimipaikka Kokkola, toimialueena koko Suomi
  • Reilu tapa toimia
  • Helposti tavoitettava asiakaspalvelu

Ota yhteyttä:

Softwave Ohjelmistot Oy
Vaasantie 6, 67100 Kokkola
010 2928 810

Myynti ja konsultointi
softwave@softwave.fi
010 2928 810

Taloushallintopalvelut
taloushallinto@softwave.fi
010 2928 822

Rekrytointi
Avoimet työpaikat
rekry@softwave.fi