Artikkelit

Sisäisen budjetoinnin sekä tulosalueiden budjettiseurannan raportointi

by | touko 2, 2018

”Kun valtionhallinnossa otettiin käyttöön yhteinen Kieku-järjestelmä, tarvitsimme korvaajan omalle Talousnet-järjestelmällemme. Kiekussa ei ollut vastaavaa taloussuunnittelun ja -raportoinnin elementtiä, ja Opiferus®Taloussuunnittelu paikkasi tämän puutteen.

Tällä hetkellä käytämme Opiferus® Taloussuunnittelua sisäiseen budjetointiin sekä tulos­alueiden budjettiseurannan raportointiin. Opiferus® Taloussuunnittelussa on myös elementtejä, joita voimme ottaa käyttöön tulevaisuudessa, kuten ennuste-elementti, vyöryttämisen automatisointi ja budjettien syötön jalkauttaminen tulosalueille.

“Opiferus® Taloussuunnittelun etuna on raportoinnin helppous. Käyttämiseen ei tarvitse laajaa koulutusta.”

Pekka Heikkinen, talouspäällikkö, Patentti- ja rekisterihallitus

Opiferus® Taloussuunnittelun etuna on raportoinnin helppous. Käyttöön ei tarvitse laajaa koulutusta – puolessa tunnissa pääsee jo alkuun. Opiferuksen® avulla taloushallinnossa menee vähemmän aikaa raporttien tuottamiseen, koska käyttäjät näkevät tarvitsemansa tiedot sovelluksesta. Isolle organisaatiolle myös se on etu, ettei Opiferus® Taloussuunnittelussa ole rajoitetta käyttäjätunnuksien määrässä. Meillä käyttäjiä on tällä hetkellä 45.

Opiferus® Taloussuunnittelu oli hankintahinnaltaan edullinen, ja sen käyttönotto kesti vain kaksi kuukautta. Softwave hoiti myös historiatietojen konvertoinnin, että saimme heti vertailuluvut. Softwave on palvellut meitä myös toteuttamalla käytön myötä syntyneitä tuotekehitysideoitamme.”

Lue myös

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupunki on ollut Softwaven asiakas vuodesta 2021. Organisaatiolla on tällä hetkellä käytössään Opiferus®-tuoteperheen Talousdokumentti- sekä Taloussuunnittelu-ratkaisut. Opiferus®Johdon Työpöytä on vielä sisäänajovaiheessa.

Talouden ennustamisen portaat - Näiden 5 portaan avulla luot onnistuneen ennusteen