Artikkelit

Opiferus Johdon Työpöytä säästää aikaa ja rahaa

by | maalis 3, 2018

”Meille EKAMIssa on ollut välttämätöntä valmistautua ammatillisen koulutuksen reformiin, jossa rahoitus muuttuu suoritusperusteisemmaksi ja raportoinnista opetushallitukselle tulee entistä vaativampaa. Vanhoissa järjestelmissämme juuri tulevaisuuden kannalta tärkeimmät talous-, opiskelija- ja henkilöstötiedot eivät olleet helposti ja nopeasti saatavilla. Käytössä oli vanhentuneita ja jopa vääriä tietoja.

“Johdon Työpöytää on erittäin helppo käyttää, ja se on graafiensa ansiosta hyvin havainnollinen.”

Tuija Korpela, Talous- ja hallintojohtaja, EKAMI (Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto)

Ratkaisuksi valikoitui Softwaven Opiferus Johdon Työpöytä. Sen ansiosta säästämme aikaa ja rahaa, koska tarvittavat tiedot näkyvät automaattisesti ja ajantasaisina koko henkilöstölle, eikä opintosihteerien ja controllerin tarvitse koostaa dataa erikseen. Myös uuden strategiamme mukaiset tuloskortit ovat kaikkien seurattavissa. Ongelmakohdat, kuten keskeyttäneiden opiskelijoiden määrän kasvu, erottuvat nopeasti ja korjausliikkeitä voi tehdä hyvissä ajoin.

Eri yksiköiden raportointi on tehostunut ja yhdenmukaistunut ja tietoja on helppo vertailla esim. koulutusalojen ja toimipaikkojen välillä. Talousarvioprosessi on ollut huomattavasti sujuvampi kuin ennen, kun aiemmat luvut saa suoraan Johdon Työpöydästä. Sekin on merkittävä etu, että Johdon Työpöydässä on historiadataa pitemmältä ajalta: yksittäisen luvun sijasta useamman vuoden kehityksen saa näkyviin visuaalisesti.

Softwave on yhteistyökumppanina joustava, rehti ja miellyttävä. Saimme rahalle vastinetta, jopa enemmän kuin oli luvattu. Kaikki, mitä toivottiin, onnistui. Softwavella on vahvaa koulutusalan tuntemusta, joten he osasivat räätälöidä juuri meidän tarpeisiimme sopivan ratkaisun. Softwaven puolelta projekti eteni ennätyksellisen nopeasti, ja yhteydenpito oli jatkuvaa ja sujuvaa. Johdon Työpöydän käyttöönotto näillä mittareilla on meidän osaltamme vasta alkua – uskon, että tässä yhteistyössä on mahdollisuuksia vielä vaikka mihin.”

Lue myös

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupunki on ollut Softwaven asiakas vuodesta 2021. Organisaatiolla on tällä hetkellä käytössään Opiferus®-tuoteperheen Talousdokumentti- sekä Taloussuunnittelu-ratkaisut. Opiferus®Johdon Työpöytä on vielä sisäänajovaiheessa.

Lataa seuraavaan strategiapalaveriin "Strategiasta tavoitteisiin ja toimenpiteisiin" -muistilista