Artikkelit

Opiferus® Toiminnanohjauksella reaaliaikaista ja monipuolista tietoa yrityksen toiminnasta

by | touko 2, 2018

”PEPTin yhteistyö Softwaven kanssa alkoi vuonna 2007. Otimme käyttöön kaikki Opiferus® Toiminnanohjauksen tuolloiset moduulit: Varasto, Työajankirjaus, Laskutus ja Projektinhallinta. Vuonna 2015 teimme laajemman uudelleenkäyttöönoton, jonka myötä lisämoduuleiksi tulivat Myynti- ja ostotilaukset, Kirjanpito, Käyttöomaisuus, Ostoreskontra ja Työmaamoduuli. Tuolloin kävimme myös tarkasti läpi jo käytössä olleet moduulit ja niihin liittyvät prosessit: mitä haluttiin lisää, mitä haluttiin kehittää.

”Opiferus® Toiminnanohjaus on tärkeimpiä työkaluja, jonka avaan aamulla heti sähköpostin jälkeen. ”

Nina Enlund, varatoimitusjohtaja ja talouspäällikkö, PEPT Oy Ab

Organisaatiossamme on paljon erilaisia käyttäjärooleja, jotka hyödyntävät Opiferus® Toiminnanohjauksen eri osia. Esimerkiksi työnjohtajille määritellään oikeudet työn tarpeiden mukaisesti. Itselleni Opiferus® Toiminnanohjaus on tärkeimpiä työkaluja, jonka avaan aamulla heti sähköpostin jälkeen. Siellä on aika lailla kaikki tieto, mitä työssäni tarvitsen, kun seuraan eri projektien sujumista ja laskutusta. Selainpohjaisen ohjelmiston ansiosta yrityksen johdolla on joka hetki käytössään reaaliaikainen ja monipuolinen tieto toiminnastamme.

Olemme tehneet Softwaven kanssa yhteistyötä projekteina yli vuosikymmenen ajan. Heillä on aina riittänyt resursseja vastata siihen, kun PEPTin toiminta ja samalla toiminnanohjauksen tarpeet ovat kasvaneet. Softwave on myös kehittänyt meille oman räätälöidyn teline- ja työsuunnitteluohjelman, joka on täysin integroitu Opiferus® Toiminnanohjauksen kanssa.

Arvostan sitä, että Softwave on paikallinen kotimainen toimija. Käyttöönottojen yhteydessä meidät on koulutettu ohjelmiston käyttöön. Jos jokin asia ei ole heti jäänyt muistiin, Softwaven porukka on auttanut ja vastannut kysymyksiin todella nopeasti. Heidän kanssaan on helppo ja vaivaton toimia.”

Lue myös

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupungin onnistunut digiloikka

Haminan kaupunki on ollut Softwaven asiakas vuodesta 2021. Organisaatiolla on tällä hetkellä käytössään Opiferus®-tuoteperheen Talousdokumentti- sekä Taloussuunnittelu-ratkaisut. Opiferus®Johdon Työpöytä on vielä sisäänajovaiheessa.

Talouden ennustamisen portaat - Näiden 5 portaan avulla luot onnistuneen ennusteen